Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Solig halloumi

En spännande julinspirerad variant av den klassiska halloumiosten med ursprung från Cypern. Saffran, granatäpple, valnötter och russin står för julkänslan! Bjud saffranshalloumin som snacks till glöggen eller som en extra färgklick på julbordet!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2011
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skiva halloumi och stek i smör med saffran. Blanda med granatäppelkärnor, valnötter och russin.
  2. Bjud saffranshalloumi som snacks till glöggen eller som en färgklick på julbordet.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 paket halloumiost
  • 1 msk smör
  • 1 paket saffran
  • granatäppelkärnor
  • valnötter
  • russin
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?