Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Kokos- och risplättar

Naturligt gluten- och mjölkfria plättar som du gör på rismjöl och kokosmjölk. Servera med agave- eller lönnsirap och granatäppelkärnor.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2012
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 30 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Vispa rismjöl, salt, ägg och kokosmjölk till en smet. Låt vila 15 minuter.
  2. Stek plättarna i kokos- eller rapsolja i en plättlagg på båda sidor tills de fått fin färg.
  3. Servera med agave- eller lönnsirap och granatäppelkärnor.

Näringsberäkningen visar näringsinnehåll per plätt.

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.

Ingredienser

Portioner: 30 st
  • 2 1/2 dl rismjöl
  • 3 krm salt
  • 3 ägg
  • 1 burk kokosmjölk (à 400 ml)
  • lönnsirap (alt. agavesirap)
  • granatäppelkärnor
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi -1 kJ / 70 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer