Kokos- och risplättar
Naturligt gluten- och mjölkfria plättar som du gör på rismjöl och kokosmjölk. Servera med agave- eller lönnsirap och granatäppelkärnor.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012
Ingredienser
30 st
2 1/2 dl rismjöl
3 krm salt
3 ägg
1 burk kokosmjölk (à 400 ml)
lönnsirap (alt. agavesirap)
granatäppelkärnor
Gör så här
Näringsberäkningen visar näringsinnehåll per plätt.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi-1 KJ / 70 kCal
Fett5 g
Kolhydrater4 g
Protein1 g
Kommentar
Älskar dessa plättar!! De påminner mig mkt i smaken av något jag åt i thailand som var helt magiskt :) Perfekt att de är både mjöl (vetemjöl) och mjölkfria! Såå goda!!
Anna
2023-08-06