Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Silverlök och granatäpple

Den här korvtoppingen är som en enkel inläggning, med behaglig syra och fräscha smaker. Silverlöken är lite mildare än gul lök, men ändå smakrik. Servera toppingen till eller på den grillade korven.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skiva löken tunt.  Blanda den med vinäger och olja och massera in i löken. Krydda med salt och peppar.
  2. Hacka persiljan och vänd ner den i löken tillsammans med granatäppelkärnorna.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på korven och brödet.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Tips

Förslag på korvar: Izletes Kabanoss, Telicherry pepper, chorizo, råkorv chili/oregano.

Korv ingår inte i näringsberäkningen.

Ingredienser

  • 2 silverlökar
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk olja
  • salt och svartpeppar
  • 1/2 kruka persilja
  • 1 dl granatäppelkärnor
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 166 kJ / 40 kCal