Kvällens middag är en explosion i smaker och färger. Den silkeslena tofun steks och serveras med broccoli, het chili, sesamfrön och mild salladslök. Pricken över i:et är den saltsyrliga såsen gjord på soja och vitvinsvinäger som gifter ihop tofurätten med det vita riset. Duka gärna fram ätpinnar och ät tills ni blir mätta.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
13 2017
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Siri
1/24/2020Skippade sockret och köpte marinerad tofu av erfarenhet - gott!
Lars
5/10/2019Söt kladdig sojasås hälls på helt smaklös tofu. Fick slänga maten. Usch!
Pia
2/25/2018Supergott