Upp med en hand om du också älskar det asiatiska köket! Denna rätt innehåller shiitake som steks med ärtskott, ingefära, vitlök och sambal samt serveras ihop med en sojamarinerad tofu kommer inte göra dig besviken. De små sesamfröna strös över rätten för en fin touch och nötig smak!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
9 2020
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Ulrika
2020-02-26Är det saften av 2 msk riven ingefära som man ska ha i? Eller alltihop? Det blir ganska mycket ingefära.
Redaktionen ICAse
2020-02-27Hej Ulrika! Du ska ha i allt av den 2 msk rivna ingefära. Om du tycker att det är mycket så kan du självklart anpassa mängden för att passa din smak. Hoppas att du gillar rätten! Hälsningar Elina