Gör marinerad tofu med smak av soja, chili, vitlök och honung eller lönnsirap och rosta den sedan i ugn så har du ett gott vegetariskt protein till sallader, nudelrätter, wraps och bowls. Välj gärna fast tofu för en extra god konsistens på tofun.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2021
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Karin
2021-11-10Har lagat vegetariskt i många år men av någon anledning inte provat att göra tofu i ugn. Den blir jätteglad och lagom seg, bra krispighet i botten. Jag tycker att det blev godare och enklare än att steka. Toppenrecept!
Louise
2021-10-02Aldrig lagat tofu förrän nu när den kom som prova på i matkassen. Valde det här receptet för det såg enkelt ut. Blev Jättegott!!! Hoppas det kommer igen i enklaveckan-matkassen! Följde marinadreceptet lite halvt men hällde i färdig marinad jag hade hemma också.
Helene
2021-08-04Passar denna att äta kall på en buffé?
Redaktionen ICAse
2021-08-05Hej Helene! Det går bra att servera tofun kall också. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina