Sojastekt lax med syrlig mangosallad

Njut av sojastekt lax till middag med ljuvlig mangosallad. Här möts söta, syrliga och salta smaker i en fantastisk smakkombination. Till den sojastekta laxen gör du en fräsch mangosallad med bland annat gurka, paprika, grovhackad koriander och en skvätt limesaft.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2016

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2577 KJ / 615 kCal
Fett28 g
Salt3.1 g
Kolhydrater54 g
Protein32 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
12 stGott! Testar med ingefära nästa gång.
Maria
Hur gott som helst ❤️ Tipset om ingefäran är pricken över i 👍
Marie
Så gott! Vi bytte riset mot nudlar och lade till osaltade cashewnötter i salladen. Favorit som vi kommer att göra fler gånger.
Lotta
Supergott så fräscha smaker dessutom lättlagat högsta betyg!
Mikaela
Kanongott! Gjorde många portioner senast och valde då att istället ugnsbaka laxen, det blev minst lika bra tycker jag och var lite lättare :)
Anna
Väldig gott! Har lagat flera gånger.
Lubica
Vad är rödlöken till?
Louise
Hej Louise! Den ska med i steg 3 med mangon och övriga grönsaker. Lycka till! Hälsningar Michelle
ICA-köket
Toppengott!
Jenny
Perfekt recept där sockret ger den fina brytningen med sötman!
Johnny
Supergott och enkelt!
Kajsa