Sojafräst broccolisallad med rödkål, bulgur och sesamkyckling
En sojafräst broccolisallad med både spänst och tuggmotstånd. Andra goda smaker i den matiga salladen är rödkål, bulgur och kyckling som panerats i sesamfrö. Sallad till middag är gott och ett bra sätt att få i sig de vitminer och mineraler som kroppen behöver.
Ingredienser
4 portioner
3 dl bulgur
300 g kycklingfiléer
salt
svartpeppar
2 msk sesamfrö
4 msk olivolja
250 g rödkål
1 lime
1 msk flytande honung
250 g broccoli
3 msk japansk soja
3 salladslökar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1790 KJ / 428 kCal
Fett20.4 g
Kolhydrater31.2 g
Protein26.6 g
Kommentarer
Skall den serveras kall ellet varm
Wivi-anne
2019-10-17Hej Wivi-Anne! Vi har tänkt att den ska serveras varm men den är säkert god kall också. Om du serverar den kall så hör gärna av dig igen och berätta vad du tyckte. Smaklig spis! Hälsningar Elina
Redaktionen
2019-10-18Hej Åsa! Tack för din uppmärksamhet som hjälpte oss att få detta rätt. Vi har nu ändrat. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-01-19Låter jättegott men den är INTE glutenfri! Byt ut bulgur isf!
Åsa
2013-02-01