Sojafräst broccolisallad med rödkål, bulgur och sesamkyckling

12
3
Sojafräst broccolisallad med rödkål, bulgur och sesamkyckling

En sojafräst broccolisallad med både spänst och tuggmotstånd. Andra goda smaker i den matiga salladen är rödkål, bulgur och kyckling som panerats i sesamfrö. Sallad till middag är gott och ett bra sätt att få i sig de vitminer och mineraler som kroppen behöver.

Sojafräst broccolisallad med rödkål, bulgur och sesamkyckling

Ingredienser

4 portioner
3 dl bulgur
300 g kycklingfiléer
salt och svartpeppar
2 msk sesamfrö
4 msk olivolja
250 g rödkål
1 lime
1 msk flytande honung
250 g broccoli
3 msk japansk soja
3 salladslökar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut bulgur mot glutenfri cous cous.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentarer

Wivi-anne

2019-10-17

Skall den serveras kall ellet varm

Redaktionen ICAse

2019-10-18

Hej Wivi-Anne! Vi har tänkt att den ska serveras varm men den är säkert god kall också. Om du serverar den kall så hör gärna av dig igen och berätta vad du tyckte. Smaklig spis! Hälsningar Elina

Redaktionen

2016-01-19

Hej Åsa! Tack för din uppmärksamhet som hjälpte oss att få detta rätt. Vi har nu ändrat. Hälsningar Michelle

Åsa

2013-02-01

Låter jättegott men den är INTE glutenfri! Byt ut bulgur isf!

Näringsvärde per portion

Energi 1790 KJ / 428 kCal
Fett 204 g
Kolhydrater 312 g
Protein 266 g
Läs mer om näringsvärden