En sojafräst broccolisallad med både spänst och tuggmotstånd. Andra goda smaker i den matiga salladen är rödkål, bulgur och kyckling som panerats i sesamfrö. Sallad till middag är gott och ett bra sätt att få i sig de vitminer och mineraler som kroppen behöver.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut bulgur mot glutenfri cous cous.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Wivi-anne
2019-10-17Skall den serveras kall ellet varm
Redaktionen ICAse
2019-10-18Hej Wivi-Anne! Vi har tänkt att den ska serveras varm men den är säkert god kall också. Om du serverar den kall så hör gärna av dig igen och berätta vad du tyckte. Smaklig spis! Hälsningar Elina
Redaktionen
2016-01-19Hej Åsa! Tack för din uppmärksamhet som hjälpte oss att få detta rätt. Vi har nu ändrat. Hälsningar Michelle
Åsa
2013-02-01Låter jättegott men den är INTE glutenfri! Byt ut bulgur isf!