Rödkålsfyllda äpplen
![Rödkålsfyllda äpplen](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_27697/cf_259/rodkalsfyllda_applen.jpg)
Duka fram ett spektakulärt tillbehör till revbensspjället som dina gäster förmodligen inte har testat förut. Den syrliga smaken från äpplena gör sig ypperligt tillsammans med rödkålen och det smälta smöret.
![Rödkålsfyllda äpplen](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_27697/cf_259/rodkalsfyllda_applen.jpg)
Ingredienser
4 portioner
8 små äpplen
50 g smält smör
3 dl rödkål
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer