Soja- och gräddbräserad kyckling
Bjud familjen på möra och gräddbräserade kycklingfiléer med en hint av soja och honung. Den goda såsen gör sig perfekt med riset och som pricken över i:et serveras den tillsammans med söta körsbärstomater och krispig isbergssallad. Ringla gärna över lite vinägrett för extra smak!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2018
Ingredienser
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd grädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Lägg till smörstekta kantareller så blir det grymt!
Mattias
2020-10-15