En panna kommer lastat med ett gäng järpar! Blanda järparna i en bunke och låt det svälla lite innan du formar dem med hjälp av en sked. Väl i pannan får de stekas, och sedan koka samman med matlagningsgrädde och buljong. Servera ihop med hemmainlagd gurka och kokt potatis!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
13 2019
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden och mjölkdrycken mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Sofie
2020-03-03Super gott! Och enkelt! Lite mer krydda på och grädde så blev de perfekt😊
Kerstin
2019-04-29Maten var väldigt god. Gillade dock inte gurkinläggningen.
Janina
2019-04-07Vilken typ av senap ska det vara, dijon?
Redaktionen ICAse
2019-04-11Hej Janina! Det är "vanlig" senap vi menar i detta recept, men valet är ditt. Går även med dijon, men vi skriver ut om vi har använt det. Hälsningar Michelle