Sockerskorpor

Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sockerskorpor

Sockerskorpor är härligt krispiga och passar utmärkt till dessert. Kardemumma ger utmärkt smak i skorporna. Servera gärna med Hjortronconsommé och Vaniljgrädde.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007

Sockerskorpor

Ingredienser

70 st
1 1/2 dl socker
7 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
1 tsk malen kardemumma
150 g osaltat smör
1 1/2 dl grädde

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi800 KJ / 190 kCal
Fett10 g

Testa liknande recept

  • Rabarberpaj med kardemummakräm
    Betyg 4.2 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kanelbullesnittar
    Betyg 4.7 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Havrekaka med kardemumma
    Betyg 3.2 av 5.136 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Semmelmuffins
    Betyg 3.8 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Morotskakasnittar
    Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Glutenfria kardemummakakor med mandel
    Betyg 3.7 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad