Glutenfria kardemummakakor med mandel

21
7
Glutenfria kardemummakakor med mandel

Underbart goda och enkla att göra är de här små kardemummakakorna gjorda på mandel- och kokosmjöl. Spara i en fin burk och plocka fram när det är dags för en skön fikastund. Eller ta med och överraska kollegorna på fredag!

Skriv ut
Glutenfria kardemummakakor med mandel

Ingredienser

ca 20 st
100 g
rumsvarmt smör
1/2 dl
rårörsocker
2 msk
honung
3 dl
mandelmjöl
1 dl
kokosmjöl
2 tsk
kardemumma
1 tsk
vaniljpulver

Till garnering

ca 20
mandlar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.

Recept och bild i samarbete med Risenta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

21

Kommentarer

Elisabeth

2021-01-27

Blev brända efter 10 min gräddning. Dessutom flöt de helt ut. Jag är ingen expert på bakning men brukar prestera bra. Får skylla på pandemin att jag är inne i en svacka, i dålig bakform helt enkelt.

Redaktionen ICAse

2021-01-28

Hej Elisabeth! Vad trist att höra att du inte lyckades den här gången. Skickar lite kärlek till dig och hoppas på bättre baklycka nästa gång! ❤ Hälsningar Elina

Annica

2020-12-07

Liten, seg och söt kaka. Räcker med 1 st till en stark kopp kaffe, efter maten. Enkel att göra. Gör denna varje jul.

Linn

2019-02-19

Torrt, mjöligt. Känsla av pulver i munnen.

Testa liknande recept