Glutenfria kardemummakakor med mandel

Underbart goda och enkla att göra är de här små kardemummakakorna gjorda på mandel- och kokosmjöl. Spara i en fin burk och plocka fram när det är dags för en skön fikastund. Eller ta med och överraska kollegorna på fredag!

Gör så här
00:12:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt goda men de flöt ut på 4 dl mandelmjöl. Och gick bara sönder. Tråkigt då skulle till ett sommarkafé. Och dyrt med mandelmjöl. Nu får de bara muffins.
Maria
2025-06-14Öka på mandelmjölet till 4 dl och skippa kokosmjölet? Birgitta
Birgitta
2024-12-02Hej Birgitta! Det är inget vi har provat men om du gör det så får du gärna höra av dig om hur det går! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-12-03Läste igenom kommentarerna då jag satt in kakorna i ugnen. Kortade tiden till ca 12 min och sänkte värmen ca 15° de sista 4 min. Tycker kakorna var mycket smakrika och goda. Bra recept för de som inte tål gluten och ägg. Tack för receptet och kommentarerna.
Eva
2024-01-29Tack Eva för din kommentar och roligt att du gillade kakorna. Vi har nu sett över receptet och uppdaterat ugnstemperatur och gräddningstid. Vi har även lagt till ett ägg i receptet men det går som du märkt fint att baka dem utan ägg. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
2024-02-12