Underbart goda och enkla att göra är de här små kardemummakakorna gjorda på mandel- och kokosmjöl. Spara i en fin burk och plocka fram när det är dags för en skön fikastund. Eller ta med och överraska kollegorna på fredag!
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Recept och bild i samarbete med Risenta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Visst, de är lättlagade kakor, så plus för det. Men de blev brända fastän jag tog ut dem efter 13 minuter istället för 15 minuter. Saknar både sötma och kardemummasmak i kakan. De blev både torra och mäktiga dessutom. Inte nöjd.
Caroline
2022-02-26Jätte god! Kunde dock vara i ugnen för 12 min istället för 15 då de blev lite brända 🙂
Sophia
2021-12-08Bra grundrecept. Byt ut smör mot samma mängd kokosolja, socker mot samma mängd honung så har du en fantastisk god liten kaka och nyttig dessutom. Jag har bakat på det viset i minst ett år nu. Lika gott varje gång. Jag har delat receptet med flera vänner!
Caroline
2021-10-12