Snittar på kavring med prästostkräm och räkor
Smarriga snittar på kavring med kräm av prästost, färskost och dill, toppade med handskalade räkor. Enkla att göra och goda som plockmat, svenska tapas eller som tilltugg till minglet eller fördrinken innan festen. Snittarna är lika goda till jul som till midsommar!
Ingredienser
24 st
200 g handskalade räkor i lake
1 kruka dill
1 kruka gräslök
250 g naturell färskost
lite mjölk
150 g riven prästost
flingsalt och peppar
24 tunna skivor kavring
För alla
Gör glutenfri: byt ut kavringen mot mörkt glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd färskost och mjölk utan laktos.
Näringsberäkningen är beräknad per styck.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi581 KJ / 139 kCal
Fett0 g
Kolhydrater0 g
Protein0 g
Kommentar
Supergoda! Mycket uppskattat. Har gjort flera gånger.
Katarina
2023-06-01