Taleggiosnittar

Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Taleggiosnittar

Läckra snittar som är vackra att se på och supergoda som tilltugg. Osten Taleggio härstammar från staden Val Taleggio i Italien. Den är rejält krämig och har en gräddig eftersmak. Prova Taleggiosnittar du med!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2006

Taleggiosnittar

Ingredienser

4 portioner
150 g taleggio-ost
5 soltorkade tomater i olja
2 msk färskost
1/2 kruka färsk basilika
4 skivor kavring

Gör så här

01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Jag tycker att det är synd att de som klagar på språket inte har vett att själv ta hänsyn till att vi inte särskriver i svenska språket. Mattidning ser iofs konstigt ut men är mycket mer korrekt än mat tidning.

Eva

2007-03-20

Bre är vedertaget av SAOL, och Buffé går efter SAOL och har upprättat våra skrivregler efter den tillsammans med Buffés korrekturläsare.

Ica

2007-01-08

Det är synd att en liten trevlig mat tidning som Buffe inte vet bättre än att använda ordet "bre" istället för "bred" i receptbeskrivningen. Det heter faktiskt "bred ostkrämen på brödskivorna". Ett återkommande fel i er tidning.

Ingegerd

2006-02-16

Näringsvärde per portion

Energi1140 KJ / 270 kCal
Fett18 g

Testa liknande recept

Lyxiga små snittar
Betyg 2.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Snittar med räkor och wasabi
Betyg 3 av 5.101 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Snittar på kavring med prästostkräm och räkor
Betyg 3.4 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kavringskanapé med rödbetsgravad lax
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rensteksrulle
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gravlaxsnitt med hovmästarklick
Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad