Taleggiosnittar

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
3
Taleggiosnittar

Läckra snittar som är vackra att se på och supergoda som tilltugg. Osten Taleggio härstammar från staden Val Taleggio i Italien. Den är rejält krämig och har en gräddig eftersmak. Prova Taleggiosnittar du med!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2006

Taleggiosnittar

Ingredienser

4 portioner
150 g taleggio-ost
5 soltorkade tomater i olja
2 msk färskost
1/2 kruka färsk basilika
4 skivor kavring

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Jag tycker att det är synd att de som klagar på språket inte har vett att själv ta hänsyn till att vi inte särskriver i svenska språket. Mattidning ser iofs konstigt ut men är mycket mer korrekt än mat tidning.

Eva

2007-03-20

Bre är vedertaget av SAOL, och Buffé går efter SAOL och har upprättat våra skrivregler efter den tillsammans med Buffés korrekturläsare.

Ica

2007-01-08

Det är synd att en liten trevlig mat tidning som Buffe inte vet bättre än att använda ordet "bre" istället för "bred" i receptbeskrivningen. Det heter faktiskt "bred ostkrämen på brödskivorna". Ett återkommande fel i er tidning.

Ingegerd

2006-02-16

Näringsvärde per portion

Energi1140 KJ / 270 kCal
Fett18 g

Testa liknande recept

Snittar med räkor och wasabi
Betyg 3 av 5.
101 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snittar på kavring med prästostkräm och räkor
Betyg 3.4 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kavringskanapé med rödbetsgravad lax
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rensteksrulle
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pepparkaka "BLT"
Betyg 2.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lyxiga små snittar
Betyg 2.3 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga