Läckra snittar som är vackra att se på och supergoda som tilltugg. Osten Taleggio härstammar från staden Val Taleggio i Italien. Den är rejält krämig och har en gräddig eftersmak. Prova Taleggiosnittar du med!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2006
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet. I övrigt är rätten fri från ägg.
Innehåller mjölk.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Eva
2007-03-20Jag tycker att det är synd att de som klagar på språket inte har vett att själv ta hänsyn till att vi inte särskriver i svenska språket. Mattidning ser iofs konstigt ut men är mycket mer korrekt än mat tidning.
Ica
2007-01-08Bre är vedertaget av SAOL, och Buffé går efter SAOL och har upprättat våra skrivregler efter den tillsammans med Buffés korrekturläsare.
Ingegerd
2006-02-16Det är synd att en liten trevlig mat tidning som Buffe inte vet bättre än att använda ordet "bre" istället för "bred" i receptbeskrivningen. Det heter faktiskt "bred ostkrämen på brödskivorna". Ett återkommande fel i er tidning.