Snitt med chèvre och rostade solrosfrön

4
1
Snitt med chèvre och rostade solrosfrön

Härliga snittar som får underbar smak av getost och ett täcke av rostade, salta solrosfrön. Blanda chèvreost och kvarg innan du brer ut över några skivor kavring. Doppa sedan i frön och skär ut snittar som dekoreras med klyftor av äpple eller päron.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Snitt med chèvre och rostade solrosfrön

Ingredienser

20 stycken
100 g chèvre (getost)
4 msk kvarg
5 skivor kavring
rostade salta solrosfrön
1 äpple eller päron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Eva

2022-04-11

Hur kan det bli 20 stycken av 5 skivor? Även om man delar varje skiva i 2, kan det inte bli 20.

Näringsvärde per portion

Energi 220 KJ / 53 kCal
Läs mer om näringsvärden