Snitt med chèvre och rostade solrosfrön

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
1
Snitt med chèvre och rostade solrosfrön

Härliga snittar som får underbar smak av getost och ett täcke av rostade, salta solrosfrön. Blanda chèvreost och kvarg innan du brer ut över några skivor kavring. Doppa sedan i frön och skär ut snittar som dekoreras med klyftor av äpple eller päron.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Snitt med chèvre och rostade solrosfrön

Ingredienser

20 st
100 g chèvre (getost)
4 msk kvarg
5 skivor kavring
rostade salta solrosfrön
1 äpple eller päron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Hur kan det bli 20 stycken av 5 skivor? Även om man delar varje skiva i 2, kan det inte bli 20.

Eva

2022-04-11

Näringsvärde per st

Energi220 KJ / 53 kCal

Testa liknande recept

Lyxiga små snittar
Betyg 2.3 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Getost med färska fikon & parmaskinka
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvre biscuits med persika och honung
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvreröra med apelsin och dragon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rökta laxsnurror på kavring
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ljummen sallad med getostcrème
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga