Snitt med chèvre och rostade solrosfrön
![Snitt med chèvre och rostade solrosfrön](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17016/cf_259/snitt_med_chèvre_och_rostade_solrosfron.jpg)
Härliga snittar som får underbar smak av getost och ett täcke av rostade, salta solrosfrön. Blanda chèvreost och kvarg innan du brer ut över några skivor kavring. Doppa sedan i frön och skär ut snittar som dekoreras med klyftor av äpple eller päron.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008
![Snitt med chèvre och rostade solrosfrön](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17016/cf_259/snitt_med_chèvre_och_rostade_solrosfron.jpg)
Ingredienser
20 stycken
100 g chèvre (getost)
4 msk kvarg
5 skivor kavring
rostade salta solrosfrön
1 äpple eller päron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi220 KJ / 53 kCal
Kommentar
Hur kan det bli 20 stycken av 5 skivor? Även om man delar varje skiva i 2, kan det inte bli 20.
Eva
2022-04-11