Dadelbollar med jordnötssmör är en typ av rawfoodbollar med smak av snickers – salt jordnöt och söt choklad i en salig blandning! Förvara dessa jordnötsbollar i frysen och ta fram när du vill ha ett lättare mellanmål eller lite hälsosammare fika.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2018
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.
Näringsvärdet är beräknat per styck.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket goda! Ett tips är att ta 1.5 dl nötter (cashew, valfri eller blandning) och 1.5 dl havregryn istället för enbart 3 dl cashewnötter.
Esther fatuma
2023-03-06Ätbart, men inte någon smaksensation direkt.
Rebecca
2022-12-22Enkla att göra och supergoda! Bra tips att tillsätta lite vatten, jag har dock istället tagit lite mer jordnötssmör.
Linda
2022-07-28