Receptet på en magiskt god vegansk efterrätt? Frozen cheesecake med choklad i miniformat, där botten görs på mandlar, kokos, dadlar och kakao med en fyllning av cashewnötter mixade med bland annat kokosmjölk, kakao och sirap.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2020
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per st.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Körde fyllningen längre i mixern o då skar den sig knappt
Susanne
2021-04-02Fyllningen smakar gott men skär sig. Kanske mina cashew var för blöta.? Ska torka av nästa gång. Vad är en blender?
Susanne
2021-04-02Kan man byta ut kokosmjölken mot tex havremjölk?
Sabina
2021-03-24Hej Sabina! Tveksamt om det blir bra, risken är att det blir isigt. Möjligen om det kan fungera med vispbar sojagrädde, om det är just kokosmjölken du vill byta ut. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-03-25