Asiatisk sill

Betyg 3.5 av 5.
116 personer har röstat
6
Asiatisk sill

Asiatisk sill med hetta är en ny och spännande sillinläggning. Smaker av vitlök, chili, ingefära och koriander ger sillen extra smak. Passar utmärkt på buffé.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Asiatisk sill

Ingredienser

10 portioner
3 dl  vatten
2 dl  socker
1 dl  ättiksprit (12%)
3 - 3 1/2 cm  ingefära
4   vitlöksklyftor
1   röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
2   burkar inläggningssill (à 420 g)
1   kruka koriander

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
116 personer har röstat

Kommentarer

Bästa sillinläggningen , ett måste på vårt julbord

Karin

2020-12-10

Hur länge håller sillen i kylen sen?

Fredrik

2019-12-14

Hej Fredrik! Den håller ca 1 vecka i kyl om den förvaras i en väl rengjord burk. Hoppas att det smakar! Hälsningar Michelle

Redaktionen

2019-12-16

Det här är en höjdare. Blev dundersuccé på julbordet 2018. Den här görs iår igen!

Karolina

2019-11-26

Testa liknande recept

Inlagd sill med dragon och fänkål
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svartvinbärssill
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citronsill
Betyg 4.4 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Olle Nymans sill med persilja, vitlök och citron
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Löksill
Betyg 3.5 av 5.
51 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tsatsikisill
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga