Äppelchutney med chili

5
2
Äppelchutney med chili

En het och kryddig röra med smak av äpple och chili som är både enkel och snabb att laga till. Servera äppelchutneyn som tillbehör till exempelvis revbensspjäll.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Äppelchutney med chili

Ingredienser

6 portioner
4 äpplen
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
6 msk socker
3 msk vitvinsvinäger
1/2 tsk salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Hett och sötsyrligt tillbehör till revbensspjäll och skinka. Koka gärna chutneyn på svenska vinteräpplen. Håller ca 1 vecka övertäckt i kylen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Elenore

2022-12-10

Väldigt enkel men absolut helt ok.

Carina

2009-12-25

Friskt och syrligt!! Mums!