Mozzarella med yoghurt, chili och basilika

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Mozzarella med yoghurt, chili och basilika

Du ger dina smaklökar en härlig upplevelse när du tillagar det här enkla och snabblagade tillbehöret. Delikat mozzarella blandas med syrlig och krämig yoghurt och ackompanjeras av het chili och grann basilika.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Mozzarella med yoghurt, chili och basilika

Ingredienser

8 portioner
500 g  mozzarella (gärna av buffelmjölk)
1/2   röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 dl  matyoghurt (10%)
3 msk  vitvinsvinäger
3 msk  olivolja
1 tsk  flingsalt
1/2 tsk  svartpeppar
1   kruka basilika

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mozzarellakorv med vitlöksspenat
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Raita med chili
Betyg 2.3 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Het honungssill
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Egen chilipaste
Betyg 4.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chiligrillad aubergine med tomat och mozzarella
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Mozzarella med basilika
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga