Snabbpicklad chili

Picklad chili är ett gott tillbehör som tillför hetta och syra till allt från guacamole till hamburgare. Här gör vi den snabbpicklad i en lag som kokas av socker, risvinäger, salt och vatten. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2022

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per dl
Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi413 KJ / 99 kCal
Fett0.1 g
Salt2 g
Kolhydrater23 g
Protein0.4 g
Kommentarer
Vad är det här för recept, ångrar att jag inte sparade det gamla. Den var fantastisk god. Vilket skit recept. Jag får försöka minnas det gamla ur huvudet. Den som skrivit detta recept borde utgå för evig framtid.
Eeva-liisa
2025-08-09Jag lägger till en knivsudd natriumbensoat,och vi äter de fortfarande från förra sommaren,förvarad i kylskåpet
Maria
2024-07-24Jag saknar det gamla receptet som fanns här. Det fanns på länken https://www.ica.se/recept/inlagd-chili-566588/ som nu omdirigeras hit.
Camilla
2024-01-17Hej Camilla! Hoppas att du ändå gillar det nya receptet. Vi var tyvärr tvungna att plocka bort det gamla för vi upptäckte att fanns risk för bakterietillväxt. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-01-22