Snabb gulasch med kyckling som förbereds genom att bryna lök och paprika i olja tillsammans med mortlad kummin tills löken fått färg. Tillsätt tomatpuré och tomatkross och låt koka till en smakrik gulasch. Mot slutet adderas brynt kycklingfärs och det är klart för servering, toppa med en klick persiljekräm.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
48 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kim
2022-01-05Detta är en stående rätt hemma hos oss. Älskad av alla. Har bjudit den på fest också. Verkligen uppskattat. Persiljekrämen är verkligen pricken över i:et i denna rätt. Sen är den snabb och lätt att göra.
Emilia
2020-05-29Smakade inte så mycket tyvärr.
Louise
2015-02-15Tog vanlig passerade tomater men smaksatte istället med cyennepeppar! Blev härlig smak och räckte i två dagar!