En ljuvlig smörstekt torsk serveras med remouladsås i detta magnifika recept. Den rimmade torsken steks i smör på medelvärme, vilket ger ett både smakrikt och fast kött. Tillbehören som är knaprig bellaverde, remouladsås och syrliga citronklyftor gör det här till en mycket tilltalande fiskrätt.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
48 2015
Rätten är fri från gluten men innehåller ägg (såsen).
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2015-09-22Hej Myrto! Tråkigt att höra om fisken. Gå gärna tillbaka till butiken så kan du reklamera den där. Hälsningar Michelle
Myrto
2015-09-22Receptet i sig var bra, men torsken som kom med i matkassen var för saltad, så mycket att det inte gick att äta. Jag försökte, och jag saltade inte själv alls, men jag var tvungen till sist att slänga den och nöja mig bara med potatis, broccoli och sås.