Smörig pasta med miso

Laga en krämig pasta med den japanska umamibomben miso som får sällskap av grädde, parmesan, vitlök och mycket svartpeppar. Enkelt, gott och smakrikt – en rätt du måste prova!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2023

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2395 KJ / 572 kCal
Fett35 g
Salt2 g
Kolhydrater50 g
Protein14 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
24 stSupergott, slängde i lite sojabönor för att bryta av lite. 2,5 åringen älskade det pastan.
Eva-lotta
Provade att veganisera receptet - succé! Så enkelt att laga men smakar ändå lyxigt. Tillsatte ett paket cannelinibönor efter tips från en tidigare kommentar, passade utmärkt. Vi kommer definitivt göra denna pasta igen.
Hanna
Jag kommer absolut laga igen men då med mindre citron, då den tog över. Annars väldigt gott!
Ann-sofie