Laga en krämig pasta med den japanska umamibomben miso som får sällskap av grädde, parmesan, vitlök och mycket svartpeppar. Enkelt, gott och smakrikt – en rätt du måste prova!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2023
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör äggfri: välj äggrfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott, men tyckte portionerna var väldigt snåla.
Anna
2023-03-11Svingott! Ibland är det okej med lite grädde och smör, det här är en sån gång :) Vår tvååriga dotter tyckte också om det (ost, grädde och smör, whats not to like)! Gör den!!
Anton
2023-03-08Galet gott! Jag drog ner på grädden till hälften och hällde i en halv msk kycklingfond. Tyckte inte det sparade pastavattnet behövdes. Stekte kycklingfiléer i bitar vid sidan om (under lock; använde spadet som blev i såsen) och la i före servering. Och chili flakes såklart. Familjen slickade faten.
Carola
2023-03-01