Skurna pepparkakor

Snabbaste pepparkakorna i tunna, spröda skivor. Se till att degen får mycket smak av alla härliga julkryddor, blanda med mandelspån, rulla ihop den och låt svalna i kylen. Sen skär du tunna skivor och gräddar i ugnen.

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per pepparkaka.
Energi177 KJ / 42 kCal
Fett2.2 g
Kolhydrater5 g
Protein0.5 g
Kommentarer
6 stVarför blev mina sega och ej spröda?
Marianne
Blir jättebra!
Ulla
Väldigt lätt att göra och himmelskt gott.
Johan
Nu har jag bakat pepparkakor igen. I nya ugnen blev de fina utan att höja graderna!
Ann
Smakrika och försvinnande goda! Använde flagad mandel istället och sen fick degen fick vila i kylen tills nästa dag. Fick grädda i högre temperatur för mina kakor var för ljusa...
Ann
Löjligt gott och det passade perfekt när man inte har några pepparkaksformar :)
Anders