Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Pepparkakspinnar

(12)
30 MIN | Enkel
Kommentarer
Spara
Börja laga

Ett otroligt enkelt och annorlunda recept på pepparkakspinnar som passar perfekt att låta stå framme vid jul. Du gör kakorna av pepparkaksdeg och sötmandel. Krispiga och söta julpinnar!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2004
Till Buffé

Ingredienser

Portioner: 6
  • 250 g pepparkaksdeg
  • 50 g flagad sötmandlar
Lägg till i inköpslistan

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Knåda ihop färdig pepparkaksdeg med flagad sötmandel. Kavla ut degen tunt och skär i långa "pinnliknande" former, ca 2x15 cm.
  3. Grädda ca 8 minuter i ugnen. Låt svalna.

Tips

Kan göras i förväg. Förvaras svalt.

ICA återkallar ICA salladsmix Läs mer