Skinkstroganoff med paprika

15
0
Skinkstroganoff med paprika

En snabblagad och väldigt mumsig skinkstroganoff som får en extra kick av den fylliga tomatpeston och grädden. Servera stroganoffen med fluffigt ris, krispig söt paprika, sallad och avsluta med att strö över nyhackad gräslök.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2016

Skinkstroganoff med paprika

Ingredienser

4 portioner
4 port ris eller annat gryn
ca 600 g strimlad färsk skinka
1 msk olja
2 1/2 dl matlagningsgrädde
2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond)
1/2 dl tomatpesto
salt och peppar
1 tsk rödvinsvinäger
1 ask färsk gräslök (à 20 g)
1 röd paprika
1 gul paprika
1 krispsallad

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.

Gör så här

Tips

Stek paprikan och vänd sedan ner den i grytan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

15

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2457 KJ / 587 kCal
Fett 248 g
Salt 278 g
Kolhydrater 521 g
Protein 375 g
Läs mer om näringsvärden