Skinkschnitzel med ostkräm och brysselkål

Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
2
Skinkschnitzel med ostkräm och brysselkål

Salta skinkschnitzlar steks möra i stekpannan och serveras ihop med en smakrik ostkräm gjord på riven ost och gräddfil. Tillsammans avnjuts rätten ihop med salta brysselkål och kokt potatis. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2018

Skinkschnitzel med ostkräm och brysselkål

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis

Ostkräm

1 1/2 dl gräddfil
1 dl riven ost
salt
peppar
500 g brysselkål
ca 600 g skivad skinkschnitzel
1 msk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Panerade köttet.+ citronskivor Supergott

Per

2022-04-21

Nej detta var ingen hit.

Elisabeth

2018-10-06

Näringsvärde per portion

Energi2708 KJ / 649 kCal
Fett26 g
Salt3.18 g
Kolhydrater56 g
Protein42 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Stekt schnitzel med bakad purjolök och rosmarin
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Schnitzel med avokadokräm och rostad potatis
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt schnitzel med blomkålsallad
Betyg 2.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skinkschnitzel med krämig potatissallad
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddig curry med kokosmjölk och koriander
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Schnitzel med basilikapotatis
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga