Skinkschnitzel med ostkräm och brysselkål
Salta skinkschnitzlar steks möra i stekpannan och serveras ihop med en smakrik ostkräm gjord på riven ost och gräddfil. Tillsammans avnjuts rätten ihop med salta brysselkål och kokt potatis. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2018
Ingredienser
4 portioner
900 g fast potatis
Ostkräm
1 1/2 dl gräddfil
1 dl riven ost
salt
peppar
500 g brysselkål
ca 600 g skivad skinkschnitzel
1 msk olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2708 KJ / 649 kCal
Fett26 g
Salt3.18 g
Kolhydrater56 g
Protein42 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Panerade köttet.+ citronskivor Supergott
Per
2022-04-21Nej detta var ingen hit.
Elisabeth
2018-10-06