Skinkschnitzel med ostkräm och brysselkål

7
1
Skinkschnitzel med ostkräm och brysselkål

Salta skinkschnitzlar steks möra i stekpannan och serveras ihop med en smakrik ostkräm gjord på riven ost och gräddfil. Tillsammans avnjuts rätten ihop med salta brysselkål och kokt potatis. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2018

Skinkschnitzel med ostkräm och brysselkål

Ingredienser

4 portioner
900 g
fast potatis

Ostkräm

1 1/2 dl
gräddfil
1 dl
riven ost
-
salt
-
peppar
500 g
brysselkål
ca 600 g
skivad skinkschnitzel
1 msk
olja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot mjölkfri ersättningsprodukt. Byt riven ost mot mjölkfri ostersättning.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentar

Elisabeth

2018-10-06

Nej detta var ingen hit.

Näringsvärde per portion

Energi 2708 KJ / 649 kCal
Fett 26 g
Salt 3.18 g
Kolhydrater 56 g
Protein 42 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept