Basilikapotatisen i detta recept med schnitzel är en variant som varmt rekommenderas. Med den färska basilikan och parmesanosten, som ger stora smaker till potatisen, skapar du ett smarrigt komplement till den stekta skinkschnitzeln.
Gör mjölkfri: uteslut osten om du inte tål mjölkprodukter och lägg i stället till ytterligare 2 msk olivolja och 1 msk vitvinsvinäger (för 4 port). Stek köttet i olja eller mjölkfritt margarin.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Linda
2005-10-06Å, vilken god potatis! Verkligen jättegott!! men tyvärr blir det lite torrt utan sås till, så gör gärna någon sås att ha till.
Hans
2003-09-01Använd allt som står i receptet förutom flytande margarin.... enligt min mening bara skiiiit. Använd riktigt matmaragrin. Gott gott....
Hans
2003-09-01Använd allt som står i receptet förutom flytande margarin.... enligt min mening bara skiiiit. Använd riktigt matmaragrin. Gott gott....