Skinkschnitzel med gurksås
En skinkschnitzel är oftast god i sin enkelhet. Här kompletterar du den med kokt potatis och en härlig gurksås, gjord på cornichons och dijonsenap för att få lite extra smak.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2021
Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
1 dl cornichons
2 dl crème fraiche
600 g skinkschnitzel
Att ha hemma
1 1/2 tsk dijonsenap
salt
peppar
1 msk olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2373 KJ / 567 kCal
Fett28 g
Salt2 g
Kolhydrater43 g
Protein35 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Såsen passade inte till den rätten. Annars var det gott.
Flavia
2021-06-25Tyckte det va jättegott och enkelt.
Johanna
2021-06-22Tråkig maträtt. Gick inte hem hos familjen.
Beatrice
2019-11-19