Potatissallad med panerad kyckling
Hemlagad panerad kyckling, med en läcker krispig yta, serveras med smarrig potatissallad med smak av senap, vinäger, honung, gräslök och cornichoner. Servera den delikata kycklingen tillsammans med potatissalladen, en klick gräddfil och syrlig citronklyfta.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2013
Ingredienser
4 portioner
Potatissallad
900 g potatis
1 msk dijonsenap
2 msk rödvinsvinäger
1 tsk flytande honung
2 msk olivolja
3 msk gräslök
1 förp cornichons á 330 g
salt
svartpeppar
Schnitzel
4 kycklingfiléer
1 citron
2 dl ströbröd
3 msk vetemjöl
2 ägg
2 msk olivolja
1 1/2 dl gräddfil
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2833 KJ / 675 kCal
Fett24.4 g
Kolhydrater68.2 g
Protein42.3 g
Kommentarer
Och ska dom dom inte finhackas?
Stefan
2024-08-12Hej Stefan! Det är en förpackning cornichons á 330 g som är tänkt till receptet. Så avrunnen vikt är ca 200 g. Det är hela cornicons men det går såklart bra att skära/hacka dem. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-08-13Kan det verkligen stämma med 330 gram cornichons?!?
Stefan
2024-08-12