Här är en saftig och god skinkschnitzel med gräddig löksås. En riktigt smarrig vardagsrätt som mättar många magar kring middagsbordet. Såsen gör du på grädde, lök och en skvätt balsamvinäger. Tillsammans med skinkschnitzel, nykokt potatis och gröna salladsärter är middagen fulländad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
11 2016
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2016-03-22Hej Jakob! Kan det möjligen vara så att du tagit vinäger istället för balsamvinäger? För i så fall förstår vi att det inte smakade så gott, annars ska mängderna stämma. Hälsningar Michelle
Jacob
2016-03-18Helt vansinnig mängd vinäger. Såsen smakar urk.