Skinkschnitzel med citron och kapris

Skinkschnitzel med citron och kapris är ett ljuvligt recept där såsen gör det lilla extra. Potatisen klyftas och steks mitt i ugnen till en fin gyllenbrun färg. Såsen får smak av rivet citronskal, kapris och dragon som tillsammans blandats i crème fraiche. Servera schnitzeln med potatis, krispiga sockerärter och sås.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2015

Ingredienser
Sås
Skinkschnitzel
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd crème fraiche och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer