Paj passar utmärkt till middag och smakar minst lika gott dagen efter som rester. Denna fyller du med skinka, söta majskorn och kryddar med timjan för att slutligen toppa med mozzarella. Till pajen äts en fräsch grönsallad med plommontomater och rödlök i en vinägrett.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2018
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pajdeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck och mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot mjölkfri ersättningsprodukt. Byt ut mozzarella mot mjölkfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Var enkelt att göra och uppskattades av alla i familjen.
Sven-olof
2018-08-28