Medelhavspaj de luxe ger dig detta recept. Den färdiga pajdegen fylls med äggstanning, salta och grekiska oliver, stekt röd lök och härligt doftande färsk basilika. Pajen sköter sig själv i ugnen och när du ska servera den toppar du med italiensk lufttorkad skinka som prosciutto di Parma.
Kontrollera noga innehåller i pajdegen.
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mozzarella, mjölk och grädde.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ser jättebra ut, fick ha in den i 40min, fortfarande lite rinnig, men bortsett från de, jättegott!
Carolina
2021-07-02Skitrecept.
Cecilia
2021-06-10