Portabellopizza med mozzarella och salvia

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Portabellopizza med mozzarella och salvia

En portabellopizza är sällan fel och passar lika bra en vardagskväll som till helg. Här toppas pizzan även med grillad paprika, härlig silverlök, mozzarella och salvia. Servera tillsammans med en härlig tomatsallad, gjord på kruksallad, plommontomater och rödlök. Smaklig pizza önskar vi!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2020

Portabellopizza med mozzarella och salvia

Ingredienser

4 portioner
2 förp pizzakit (à 600 g)
200 g portabellosvamp
530 g grillad paprika
1 silverlök
2 förp mozzarella (à 125 g)
1/2 kruka salvia
salt
peppar
1/2 förp plommontomater (à 500 g)
1 rödlök
1 dl svarta urkärnade oliver
1 kruksallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3322 KJ / 782 kCal
Fett25 g
Salt6 g
Kolhydrater108 g
Protein28 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Svamppizza med romanticatomater
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Portabellopizza med prosciutto och ruccola
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mozzarellapizza med champinjoner
Betyg 4.3 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mozzarella- och salamipizza
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Portabellopizza med pesto och zucchinisallad
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizza med skinka och mozzarella
Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga