Denna gryta provencale, med franska toner blir en ny hit i ditt kök. Den stekta skinkan, champinjonerna och löken som blandas med grädden ger dig en krämig grund för grytan där de franska smakerna kommer från rosmarin och vitlök.
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: servera ris istället för couscous till grytan och servera glutenfritt bröd till.
Gör mjölkproteinfri: ersätt laga lätt med havre- eller sojabaserad gräddprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jennie
2004-04-01Ta det lugnt med rosmarinen om man inte tycker om den smaken. Lite extra kryddor skadar inte.
Malou
2004-03-22Det här var verkligen inte gott. Rosmarinen tog allt för mycket smak.
Susanne
2004-03-12Jag provade på grytan i går kväll, den var lite smaklös och tam tyckte vi. men med lite senap och lite annat smått och gått blev den bra.