Couscous (grundrecept) | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Couscous (grundrecept)

Med detta grundrecept på couscous får du ett gott tillbehör. Låt din smakrika buljong koka upp före du tillsätter olja och couscous. Låt sedan couscousen svälla under lock utan annan värme än den uppkokta buljongen några minuter.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2000
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka upp buljongen och tillsätt oljan.
  2. Ta grytan från plattan och rör ner couscousen. Lägg på ett lock och låt stå och dra i 10 minuter.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 dl grönsaksbuljong
  • 2 msk olivolja
  • 4 dl couscous
Lägg till i inköpslistan