Couscous (grundrecept)
.jpg)
Med detta grundrecept på couscous får du ett gott tillbehör. Låt din smakrika buljong koka upp före du tillsätter olja och couscous. Låt sedan couscousen svälla under lock utan annan värme än den uppkokta buljongen några minuter.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2000
.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 dl grönsaksbuljong
2 msk olivolja
4 dl couscous
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1452 KJ / 347 kCal
Fett7 g
Salt0.1 g
Kolhydrater58 g
Protein10 g
Kommentarer
Jättegott, enkelt och perfekt med en buljongtärning i vattnet. Väljer smak på buljong efter vad jag ska ha couscousen till. Blir inte mycket enklare! 😊
Thérese
2025-03-10Det är ju för fan ett couscousrecept, Anette. Inte så lyckat va!
Lovisa
2022-12-09Bra fast lite komplicerat recept bara.
Staffan
2022-03-21