Skinkfyllda kycklingfiléer med grönsakscouscous

Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
2
Skinkfyllda kycklingfiléer med grönsakscouscous

Skinkfyllda kycklingfiléer är en lättlagad kycklingrätt som ändå känns lite extra fin till middag. Filéer av kyckling som fylls med rökt skinka och fransk senap serverar du med saftig couscous som svällt i grönsaksbuljong tillsammans med broccoli.

Skinkfyllda kycklingfiléer med grönsakscouscous

Ingredienser

4 portioner
4   kycklingfiléer
100 g  rökt skinka
1 - 1 1/2 msk  fransk senap
1 msk  olja
1 tsk  salt
1 krm  peppar
5 dl  vatten
1   grönsaksbuljong
3 dl  couscous
1   påse djupfryst broccoli mexicana (à 500 g)

Till servering

ev matyoghurt
ev bröd

För alla

Gör glutenfri: servera kycklingfiléerna med ris blandat med grönsakerna i stället för couscous.

Gör så här

Tips

Fyll gärna kycklingfiléerna, förutom skinkan med 1-2 marinerade soltorkade tomater (för 4 port) för extra smak.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

couscous är jätte gott, om Hans tycker det smakar och luktar som gammal socka, så måste du ha fel på smak- och luktsinnet. Eller tillagat det på fel sätt, tyvärr...

Cristina

2004-10-29

couscous smakar som gammal socka! Luktar så också tyvärr.

Hans

2004-10-27

Näringsvärde per portion

Energi2261 KJ / 536 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Skinkgryta provencale
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Couscouspytt med omelettrullar
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Couscous (grundrecept)
Betyg 3.5 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillade pumpaskivor
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quorn- och couscouswok
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Broccolisoppa med pizzabaguette
Betyg 3.8 av 5.
56 personer har röstat
Under 45 min att tillaga