Här är ett läckert recept på krämig skinkgryta med härliga smaker av vitlök, champinjoner, persilja, grädde, dijonsenap och grönpeppar. Skinkgryta med grönpeppar serveras tillsammans med kokt ris och kan avnjutas vilken dag som helst i veckan.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
34 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2022-09-07Hej! Kan man skära köttet i bitar istället och hur lång tid beräknar ni då att det ska koka? Mvh Maria
Maria
2020-03-30Mycket god!
Amparo
2018-10-23Vilken sorts skinka menar ni? Är det typ den som man använder till stek?
Redaktionen ICAse
2018-11-05Hej Amparo! Precis, färsk skinka. Typ skinkstek, kan köpas färdigstrimlad eller hel i bit som man strimlar själv. Hälsningar Michelle