Pepparkryddad quornfilé, ett smarrigt vegetariskt alternativ till festen. Quornfiléerna kryddar du dagen innan i fyra olika sorters peppar samman med honung och där får de ta smak tills nästa dags tillagning. Sött och starkt går bra ihop med quorn!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2003
Läs noga ingrediensförteckningen på quornförpackningen (innehåller ägg, mjölkprotein och gluten).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Linda
2013-04-12Vad ska man göra med det saltet som står först, antar att det ska vara flingsaltet som ska blandas med pepparsorterna? och med smöret när det ska stekas i oljan?
Caroline
2008-03-15Även detta ser utt att vara tänkt för oxfilé. Inte kan man få in en köttermometer i quornfilén? Jag letar efter gott festrecept till min dotters 18-årsdag 19/3, det här skulle kunna vara aktuellt men det vore också roligt med lite tips på vad som är gott till.