Köttgryta med grönpeppar | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Köttgryta med grönpeppar

En gryta sitter aldrig fel! Den här snabba köttgrytan är en god vardagsrätt med kryddig biff i krämig gräddsås och smak av grönpeppar. Servera med en krispig grönsallad och pressad potatis.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten.
  2. Skär lövbiffen i strimlor. Skala och hacka löken. Stek lövbiff och lök i smör i en panna. 
  3. Tillsätt grönpeppar och häll ner den färdiga såsen. Låt koka upp. 
  4. Toppa grytan med persilja. Pressa potatisen och servera med grytan.

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Recept och bild i samarbete med Arla.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 kg potatis
  • 400 g lövbiff
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 1 tsk stött grönpeppar
  • 1 förp klassisk gräddsås (à 3 dl)
  • 1/2 dl färsk persilja
Lägg till i inköpslistan