Ädelfärskost med grönpeppar
![Ädelfärskost med grönpeppar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_105444/cf_259/adelfarskost_med_gronpeppar.jpg)
Ädelfärskosten lyfter julens matbröd till nya höjder, men passar självklart bra året om! Mortlad grönpeppar ger ädelfärskosten en djupare ton och bryter av fint ifall matbrödet är lite sötare.
![Ädelfärskost med grönpeppar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_105444/cf_259/adelfarskost_med_gronpeppar.jpg)
Ingredienser
4 portioner
140 g gräddädelost
200 g naturell färskost
1 msk olivolja
1 msk mortlad grönpeppar
2 krm nymalen svartpeppar
För alla
Osten är fri från gluten och ägg, men innehåller mjölkprotein och laktos.
Gör så här
Tips
Grundreceptet är provlagat för 4 port men passar även för 8 bufféportioner.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1230 KJ / 294 kCal
Fett27.6 g
Salt1.2 g
Kolhydrater1.7 g
Protein10.6 g
Kommentarer