Skinka passar in på både påsk- och julbordet. För en kryddigare smak så kan du marinera skinkan i en härlig blandning av oliver och kapris. Supergott!
Ingredienser
8 portioner
1
rimmad skinka (à 1-1 1/2 kg)
4
kvistar rosmarin
1/2
dl
olja
2
msk
vitvinsvinäger
1
röd chili t ex spansk peppar
10
gröna oliver
10
gröna oliver
10
svarta oliver utan kärnor
3
msk
kapris
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
1
1 st
Kommentar
Margareta
2008-06-14
Jätte gott och perfekt att göra om man har rimmad skinka och vill ha bort julkänslan. Använde olivolja och lät stå över natten. Serverade med rotfruktsgratäng. Perfekt festmat, lätt och snabbgjord rätt som går att förbereda!!!
Kommentar
Margareta
2008-06-14Jätte gott och perfekt att göra om man har rimmad skinka och vill ha bort julkänslan. Använde olivolja och lät stå över natten. Serverade med rotfruktsgratäng. Perfekt festmat, lätt och snabbgjord rätt som går att förbereda!!!