Skinka med oliv- och kaprismarinad

1
1
Skinka med oliv- och kaprismarinad

Skinka passar in på både påsk- och julbordet. För en kryddigare smak så kan du marinera skinkan i en härlig blandning av oliver och kapris. Supergott!

Skinka med oliv- och kaprismarinad

Ingredienser

8 portioner
1 rimmad skinka (à 1-1 1/2 kg)
4 kvistar rosmarin
1/2 dl olja
2 msk vitvinsvinäger
1 röd chili t ex spansk peppar
10 gröna oliver
10 gröna oliver
10 svarta oliver utan kärnor
3 msk kapris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Margareta

2008-06-14

Jätte gott och perfekt att göra om man har rimmad skinka och vill ha bort julkänslan. Använde olivolja och lät stå över natten. Serverade med rotfruktsgratäng. Perfekt festmat, lätt och snabbgjord rätt som går att förbereda!!!