Skinka med oliv- och kaprismarinad

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Skinka med oliv- och kaprismarinad

Skinka passar in på både påsk- och julbordet. För en kryddigare smak så kan du marinera skinkan i en härlig blandning av oliver och kapris. Supergott!

Skinka med oliv- och kaprismarinad

Ingredienser

8 portioner
1   rimmad skinka (à 1-1 1/2 kg)
4   kvistar rosmarin
1/2 dl  olja
2 msk  vitvinsvinäger
1   röd chili t ex spansk peppar
10   gröna oliver
10   gröna oliver
10   svarta oliver utan kärnor
3 msk  kapris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Jätte gott och perfekt att göra om man har rimmad skinka och vill ha bort julkänslan. Använde olivolja och lät stå över natten. Serverade med rotfruktsgratäng. Perfekt festmat, lätt och snabbgjord rätt som går att förbereda!!!

Margareta

2008-06-14

Testa liknande recept

Skinkgryta med apelsin och oliver
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizza crudo
Betyg 4.5 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fikontoast med rökt skinka
Betyg 3.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Purjolök i senaps- och kaprisdressing
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vinkokt skinka med örter
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Schnitzlar à la lemone
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga