Bjud på en lyxig skaldjurslasagne med räkor till middag! I denna lasagne med skaldjur ingår också purjolök, fänkål, vitt vin, spenat, ricotta och körsbärstomater. Lasagnen toppas med parmesan före gräddning.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2018
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Gör glutenfri: välj glutenfria lasagneplattor.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde. Byt ricotta mot laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt smör, grädde och ricotta mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfria lasagneplattor.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Maria
2021-03-11Gott ,enkelt,festligt och vacker rätt😋
Karin
2021-02-26Eftersom jag inte hade hummerfond hemma tog jag en fiskbuljongtärning och rev ner i såsen. En underbart god lasagne.
Johanna
2021-02-14Ett mycket bra recept! Enkelt att följa, bra att kunna förbereda och blev mycket gott. Jag tillsatte en burk salladskrabba på första lagret och avslutade sista lagret med skivade kammusslor. Annars följde jag receptet exakt och blev mycket nöjd med resultatet.