Sillcarpaccio

Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sillcarpaccio

En förtjusande förrätt finner du i denna sillcarpaccio. Förbered i förväg genom att förvara dina matjessillfiléskivor med rapsolja och salladslöksskivor i kylen under plastfilm. Just före servering hyvlar du över prästost och dekorerar med dill.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Sillcarpaccio

Ingredienser

6 portioner
2 burkar hela matjessillfiléer (à 200 g)
2 tsk rapsolja (gärna kallpressad)
1 - 1 1/2 späda salladslökar
1 knippa dill
1 bit prästost
ev knäckebröd och smör till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1094 KJ / 261 kCal

Testa liknande recept

Matjessillflarn med potatis, dill och gräddfil
Betyg 4.2 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakad gädda med matjessill & dill
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill i papper
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill med gurksås
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Matjesrulle
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Currysill med dill
Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad