Sillcarpaccio

2
0
Sillcarpaccio

En förtjusande förrätt finner du i denna sillcarpaccio. Förbered i förväg genom att förvara dina matjessillfiléskivor med rapsolja och salladslöksskivor i kylen under plastfilm. Just före servering hyvlar du över prästost och dekorerar med dill.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Sillcarpaccio

Ingredienser

6 portioner
2 burkar hela matjessillfiléer (à 200 g)
2 tsk rapsolja (gärna kallpressad)
1 - 1 1/2 späda salladslökar
1 knippa dill
1 bit prästost
ev knäckebröd och smör till servering

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: bjud med glutenfritt specialknäcke.
Gör mjölkfri: byt prästosten mot mjölkfritt ostalternativ och smör mot mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1094 KJ / 261 kCal
Läs mer om näringsvärden