Toppa sillen med smörstekt kavringssmul och brynt smörkräm. Matjessill har sällan smakat så gott! Äppelsalladen, kavringssmulet och smörkrämen går fint att förbereda dagen innan. Lägg ihop vid servering.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017
Kontrollera innehållet i brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett och smetana/crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett och byt ut smetanan mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej, detta recept är en av de bästa sill rätter jag gjort. Gör alltid succé, en liten surpris.
Anna-liisa
2022-08-26Jättegott! Bytte till rostbiff för de som inte tycker om sill, funkade bra!
Jeanette
2020-11-22