Sill i glas med ägg, gräslök och pepparrot

Riven pepparrot sätter fart på den här förrätten med inlagd sill, ägg och crème fraiche. En matig förrätt som är suveränt snabb och enkel att göra. Servera i vackra portionsglas så har du en snygg sillrätt med klassiska svenska smaker.

Gör så här
00:08:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1279 KJ / 306 kCal
Fett25 g
Salt0.6 g
Kolhydrater2 g
Protein19 g
Kommentarer
2 stVilken inlagd sill ska man ha? Eller rekommenderas
Louise
Hej Louise! Tack för din fråga. Det finns det flera olika tillverkare av just inlagd sill så välj en av de produkterna. Eller om du vill göra egen inlagd sill kan jag tipsa om detta recept https://www.ica.se/recept/inlagd-sill-2558/ Lycka till. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
God och enkel förrätt!
Hans